Ударно-хвильова терапія

Статистичні дані показують, що хронічні дегенеративно-дистрофічні зміни в кістково-м'язовій тканині - широко поширена патологія, що зустрічається серед дорослого населення у 63,4-85,2%, а серед осіб, які займаються спортом або за родом своєї діяльності, які зазнають значних навантажень, такі захворювання зустрічаються набагато частіше.

Хронічні запалення м'яких тканин, розташованих поруч із кістками, ригідність і звапніння місць прикріплення м'язів і сухожиль часто призводять до виникнення болю, які важко піддаються лікуванню, негативно позначаючись на функціональному стані обмежуючи звичний спосіб життя.

Різноманітність їх етіологічних передумов та клінічних проявів значною мірою ускладнює вибір патогенетично обґрунтованої лікувальної тактики.

Так що робити, що вибрати? Консервативне чи оперативне лікування?

Консервативне лікування складається із забезпечення відпочинку, місцевих ін'єкцій, різних фізіотерапевтичних методів, лазеротерапії, голкорефлексотерапії або рентгенотерапії. Ефект лікування часто зберігається лише протягом короткого періоду; побічні ефекти лікування перекривають досягнення терапії.

Іноді полегшення стану хворого не забезпечується навіть за оперативних втручань. Результат хірургічного лікування при хронічній дистрофічно-дегенеративній патології опорно-рухової системи частіше розчаровує.

Адже після проведення операції більшість пацієнтів змушені терпіти незручності та складності.

Післяопераційний період одужання передбачає обмеження рухового режиму протягом деякого часу, при цьому оперований сегмент полягає в іммобілізуючий пристрій.

Вам це не подобається? Ви дорожите своїм здоров'ям та часом!

Ми раді запропонувати Вам 17-річний накопичений досвід європейських країн у лікуванні цієї патології, заснований на аналізі понад 23 млн. пацієнтів.

Революційним проривом у лікуванні дегенеративно-дистрофічних захворювань стала розробка методу екстракорпоральної ударно-хвильової терапії.

Він заснований на короткочасному додатку до області захворювання високоенергетичної вібрації, яка: стійко зменшує больовий синдром, покращує місцевий кровообіг, розпушує ділянки звапніння, фіброзні осередки, з наступним поступовим розсмоктуванням їх фрагментів.

Ударно-хвильовий метод болезаспокійливої ​​терапії – це метод, який вперше дозволяє лікарю цілеспрямовано здійснювати лікування хвороби без здійснення оперативної допомоги та, таким чином, без травмування шкіри та м'яких тканин. За ефективністю новий метод лікування можна порівняти з оперативним втручанням. Необхідно відзначити, що при використанні методу ударно-хвильової терапії відсутні ризики, характерні для операції.

У чому причини такої високої ефективності лікування методом екстракорпоральної ударно-хвильової терапії? Справа в тому, що в основі лежать унікальні властивості ударної хвилі викликати зміни в тканинах організму, які можна поділити на дві основні групи.

Ранні ефекти:

Віддалені ефекти:

Все це дозволяє зовсім по-новому підійти до лікування про дегенеративно-дистрофічних захворювань опорно-рухового апарату.

Наш центр проводить лікування унікальним ізраїльським апаратом

«Orthospec» Mediispec, що є найбільш ефективним апаратом орієнтованим на широку практику. Лікування проводиться амбулаторно, курс складається з 1-6 сеансів, тривалість процедури становить від 10 до 30 хвилин, інтервал між ними може становити від 5 до 20 днів.

Показання до застосування лікування ударними хвилями:

Протипоказання та обмеження:

Пацієнту слід пам'ятати, що динаміка больового синдрому після екстракорпоральної ударно-хвильової терапії має характерну особливість. Болі в зоні патології значно зменшуються під час проведення процедури та в наступні кілька годин після сеансу, а потім можуть з'явитися утримуватися протягом 2-3 днів.

Надалі больовий синдром слабшає і, як правило, повністю усувається протягом наступних 2 тижнів після завершення курсу лікування. Тривалість та характер лікування залежить від тяжкості патології, тривалості захворювання та анатомічної області.

Ускладнень при застосуванні ударно-хвильової терапії за даними публікацій та нашого досвіду роботи не спостерігалося.

Позитивний та стійкий ефект у лікуванні досягається у 87-93% хворих! Результат справді вражає!

Маючи очевидні переваги та високу ефективність метод ударно-хвильової терапії при хронічних дегенеративно-дистрофічних захворюваннях опорно-рухової системи, в даний час є найбільш перспективним і економічно вигідним. Маючи очевидні переваги перед іншими видами консервативного лікування, цей метод дозволяє в багатьох випадках уникнути оперативного втручання.

Якщо Ви втомилися від болю, обмежені в активності, ми раді Вам допомогти.

Сучасні технології та наша професійна майстерність повернуть Вам радість життя та повноту рухів.

Звернувшись до нас, Ви залишитеся задоволеними, оскільки ми зробимо все необхідне, щоб Ви були задоволені рівнем та якістю медичної допомоги.